Verzorging

Smeer elke dag u nagelriemen en nagels in met nagelriemolie om u nagels goed te verzorgen.deze nagelriemolie is verkrijgbaar bij mij in de salon.  

U kunt u acrylnagels ook gewoon lakken met nagellak maar mocht u dit willen verwijderen gebruik dan remover zonder aceton.

Als u besluit om uw acryl nagels te verwijderen, doet u dat dan absoluut niet zelf, ga niet lopen trekken dan beschadigd u juist uw natuurlijk nagels en duurt het veel langer voor ze hersteld zijn.

Gebruik een vijl als u besluit de nagels wat korter te willen vijlen, gebruik geen nagelknipper dit breekt de acryl.

Mocht de achterkant van u nagels vies worden ga dan niet zelf het vuil eronder vandaan halen met een saté prikker of iets dergelijks zo duwt u het vuil steeds verder onder uw nagels en is de kans op infecties groot. U kunt ze het beste even weken in een bakje met water en soda, dan zijn ze weer mooi en fris.

Laat u kunstnagels op tijd weer opvullen, u natuurlijke nagel groeit gewoon door waardoor er een uitgroei ontstaat, het liefst tussen de 3 á 4 weken.

Mocht u een nagel breken of scheuren laat dit dan zo snel mogelijk door mij repareren, op deze manier beschadigd u uw natuurlijke nagel het minst.

2020 © Daniëlle's Nail Design